Η εταιρία μαςΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1995 ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΤΟΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ.

ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ, ΑΠΟΘΗΚΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ.

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΩΝ 6000τμ, ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.GRAINSBIO

Η «GRAINSBIO» ΙΔΡΥΘΗΚΕ  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤΣ.

Υποστήριξη – Support

Εξοπλισμός – Facilities