Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ.

 

  1. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΠΟΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

ΩΣ ΣΠΟΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΥ ΣΙΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

 

  1. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΖΕΑ (FARRO/DINKEL)

ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΥΛΟΥΣ ΛΟΥΛΗ ΑΕ» ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ (FARRO) ΚΑΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ DINKEL.

 

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ 2014 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Υποστήριξη – Support

Εξοπλισμός – Facilities